website

Ayatul Kursi: Det største vers i Koranen

Ayatul Kursi: Det største vers i Koranen

Den største ting, der er blevet afsløret for profeten (Allahs fred og velsignelser være over ham)

Det blev fortalt, at Abu Dharr (må Allah være tilfreds med ham) sagde: ”Jeg kom til profeten (Allahs fred og velsignelser var over ham), mens han var i moskeen og satte sig. Han sagde: 'O Abu Dharr, bad du?' Jeg sagde: 'Nej.' Han sagde: 'Stå op og bede.' Så jeg rejste mig og bad, så kom jeg og satte mig ned. Han sagde: 'O Abu Dharr, søg tilflugt med Allah fra Devils of Men og Jinn.' Jeg sagde, 'O Allahs Sendebud, er der djævler blandt mænd?' Han sagde: 'Ja.' Jeg sagde, 'O Messenger Af Allah, hvad med Salah? 'Han sagde:' Det er det bedste, så lad den, der vil, gøre lidt af det og lad den, der vil, gøre mere af det. 'Jeg sagde:' O Allahs Sendebud, hvad Om faste? 'Han sagde:' Det er obligatorisk, og det er godt, og belønningen med Allah er større. 'Jeg sagde:' O Messenger of Allah, hvad med Sadaqah (velgørenhed)? 'Han sagde:' Allah multiplicerer det mange mange mange Tiderne over. 'Jeg sagde,' O Allahs Sendebud, hvad (velgørenhed) er bedst? 'Sagde han,' hvad en person giver på tidspunkter af vanskeligheder, eller hvad han giver i hemmelighed til en fattig person. 'Jeg sagde:' O Allahs budbringer, hvilken af ​​profeterne var først? 'Han sagde:' Adam. 'Jeg sagde,' O Allahs budbringer, var han en profet? 'Sagde han,' Ja, en profet, som Allah talte for. 'Jeg sagde: 'O Allahs Sendebud, hvor mange budbringere er der?' Sagde han. 'Tre hundrede og umpteen, en stor skare.' Og når han sagde: '(Tre hundrede og) femten.' Jeg sagde, 'O Allahs Sendebud, hvad er den største ting, der er blevet afsløret for dig?' Sagde han, sagde, ' Ayatul Kursi ," Allah! La Ilaha Illa Huwa (ingen har ret til at blive tilbedt, men han), den nogensinde levende, den, der opretholder og beskytter alt det, der findes ... ”[Al-Baraqah 2: 255-fortolkning af betydningen].” ”(Fortalt af al-nasai). meget "Ayatul Kursi - Islamisk vægkunst i en moderne boligindretning">

Imam Ibn Kathir (må Allah have barmhjertighed over ham) sagde i sin Tafsir af Ayatul Kursi fra Surat al-Baqarah:

“Dette er ayatul kursi , som har en høj status. Det blev rapporteret i en Sahih Hadith fra Messenger (fred og velsignelser af Allah være over ham), at det er den største Ayah i Allahs bog ... det blev fortalt fra Ubayy, dvs. Ubayy Ibn Ka'b, at profeten Og Allahs velsignelser var over ham) spurgte ham, hvilken Ayah i Allahs bog var den største. Han sagde: "Allah og hans messenger ved bedst." Han gentog det flere gange, så sagde han: ” Ayatul Kursi ." Profeten (Allahs fred og velsignelser var over ham) sagde: ”Tillykke med din viden o Abu’l-Mundhir. Ved den, i hvis hånd er min sjæl, har den en tunge og to læber, og den glorificerer suverænen (dvs. Allah) ved foden af ​​tronen. ” Dette blev også fortalt af muslimsk uden udtrykket "af den, i hvis hånd er min sjæl ...".

meget "Ayatul Kursi - Kufic Shades of Brown i moderne boligindretning">

ayatul kursi: beskyttelse mod Jinn

Al-Bukhari fortællede, at Abu Hurayrah sagde: ”Allahs Sendebud (Allahs fred og velsignelser var over ham) udnævnte mig til at beskytte Ramadan Zakah. Nogen kom og begyndte at tage noget af maden. Jeg greb om ham og sagde: 'Jeg vil tage dig til Allahs Sendebud (fred og velsignelser af Allah være over ham)!' Sagde han: 'Lad mig være, for jeg er i nød, og jeg har børn og jeg har børn og er i stort behov. 'Så jeg lod ham gå. Den følgende morgen sagde profeten (fred og velsignelser fra Allah over ham), 'O Abu Hurayrah, hvad gjorde din fange i går aftes?' Jeg sagde: 'O Allahs Sendebud, han klagede over at være i stort behov og have Børn til at passe på, så jeg havde medlidenhed med ham og lod ham gå. 'Han sagde:' Men han lyver, og han vil være tilbage. 'Så jeg vidste, at han ville komme tilbage, på grund af hvad Allahs Sendebud ( Fred og velsignelser fra Allah var over ham) havde sagt. Jeg lå i vente på ham, og han kom og begyndte at tage noget af maden. Jeg greb om ham og sagde: 'Jeg vil tage dig til Allahs Sendebud (fred og velsignelser fra Allah være over ham)!' Han sagde: 'Lad mig være, for jeg er i nød og jeg har børn. Jeg vil ikke vende tilbage igen. ”Så jeg havde medlidenhed med ham og lod ham gå. Den følgende morgen sagde profeten (fred og velsignelser fra Allah over ham), 'O Abu Hurayrah, hvad gjorde din fange i går aftes?' Jeg sagde: 'O Allahs Sendebud, han klagede over at være i stort behov og have Børn til at passe på, så jeg tog medlidenhed med ham og lod ham gå. 'Han sagde:' Men han lyver, og han vil være tilbage. 'Så jeg lå i vente på ham den tredje nat, og han kom og startede At tage noget af maden. Jeg greb om ham og sagde: 'Jeg vil tage dig til Allahs Sendebud (Fred og velsignelser af Allah være over ham)! Dette er den tredje og sidste gang. Du sagde, at du ikke ville vende tilbage, så kom du tilbage. ”Han sagde: 'Lad mig gå, og jeg vil lære dig nogle ord, hvor Allah vil gavne dig.” Jeg sagde: ”Hvad er de?” Han sagde: 'Når du ligger i din seng, skal D9%84%D9%83%D8%B1%D8%B3%D9%8A-Islamic-Wall-Art "Target =" _ blank "title =" Ayatul Kursi "Rel =" Noopener Noreferrer "> Ayatul Kursi , “Allah! La Ilaha Illa Huwa (ingen har ret til at blive tilbedt, men han), den nogensinde levende, den, der opretholder og beskytter alt det, der findes ... ”[Al-Baraqah 2: 255-Fortolkning af betydningen] indtil slutningen af ​​Ayah , så får du en beskytter fra Allah, og ingen Shaytan (Devil) kommer i nærheden af ​​dig, indtil morgenen kommer. 'Så lader jeg ham gå. Den følgende morgen sagde profeten (Fred og velsignelser fra Allah over ham), 'Hvad gjorde din fange i går aftes?' Jeg sagde, 'O Allahs budbringer, hævdede han, at han ville lære mig nogle ord, som han sagde, at han sagde Allah ville gavne mig, så lod jeg ham gå. 'Han spurgte:' Hvad er de? 'Jeg sagde:' Han fortalte mig, når du ligger i din seng, reciterer Ayatul Kursi fra begyndelsen til slutningen af ​​Ayah , “Allah! La Ilaha Illa Huwa (ingen har ret til at blive tilbedt, men han), den nogensinde levende, den, der opretholder og beskytter alt det, der findes ... ”[Al-Baraqah 2: 255-fortolkning af betydningen]. Og han fortalte mig, at du vil have en beskytter fra Allah, og ingen Shaytan (djævel) kommer i nærheden af ​​dig, indtil morgenen kommer. 'Og de [Sahabah] var altid ivrige efter at gøre godt.' Profeten (fred og velsignelser fra Allah var over ham) sagde: 'Han fortalte dig faktisk sandheden, selvom han er en løgner. Ved du, hvem du har talt med de sidste tre nætter, O Abu Hurayrah? 'Jeg sagde,' Nej. 'Han sagde,' Det var en Shaytan (en djævel). '”

meget Alt = "Ayatul Kursi - Allah - Muhammad: Sæt med 3 stykker islamisk vægkunst i moderne boligindretning">

Ayatul Kursi: Det reciteres aldrig i et hus, men Shaytan forlader

Det blev fortalt fra Abu Hurayrah, at Allahs Sendebud (Fred og velsignelser fra Allah var over ham) sagde: ”I Surah al-Baqarah er der en Ayah, der er den bedste af alle Ayats i Koranen. Det reciteres aldrig i et hus, men Shaytan forlader: Ayatul Kursi. ” Dette blev også fortalt via en anden isnad fra Zaidah fra Hakim Ibn Jubayr. Derefter sagde han, dens Isnad er Sahih, selvom de [al-Bukhari og muslim] ikke fortæller det. Det blev også fortalt af al-Tirmidhi fra Hadith of Zaidah, med ordlyden, ”Alt har sit højdepunkt og toppen af ​​Koranen er Surah al-Baqarah. I det er der en ayah, der er den største i Koranen: Ayatul Kursi . ” Derefter sagde han: (Det er) Gharib, vi ved det ikke undtagen fra hadith af Hakim Ibn Jubayr. Shu’bah diskuterede det og klassificerede det som da’if (svag). Det blev også klassificeret som da’if af Ahmad, Yahya ibn Ma'in og andre imamer. Ibn Mahdi klassificerede det, da Matruk og al-Sa’di klassificerede det som falsk.

Det blev fortalt fra Ibn ‘Umar, at‘ Umar Ibn al-Khattab gik ud en dag til nogle mennesker, der havde forberedt et måltid. Han sagde: "Hvem blandt jer kan fortælle mig, hvad der er den største Ayah i Koranen?" Ibn Mas’ud sagde: ”Du spørger en, der ved det. Jeg hørte Allahs Sendebud (Fred og velsignelser fra Allah være over ham) sige: 'Den største Ayah i Koranen er' Allah! La Ilaha Illa Huwa (ingen har ret til at blive tilbedt, men han), den nogensinde levende, den, der opretholder og beskytter alt det, der findes ... '[Al-Baraqah 2: 255-Fortolkning af betydningen]. ”

meget "Ayatul Kursi - 3 stykker islamisk vægkunst sæt i blåt arabesk design">

ayatul kursi indeholder det største navn Allah

Vedrørende det faktum, at det inkluderer det største navn Allah, sagde Imam Ahmad: ”Det blev fortalt, at Asma Bint Yazid Ibn al-Sakan sagde: 'Jeg hørte Allahs Sendebud (fred og velsignelser af Allah være over ham) Sig om disse to Ayahs (fortolkning af betydningen) - ”Allah! La Ilaha Illa Huwa (ingen har ret til at blive tilbedt, men han), den nogensinde levende, den, der opretholder og beskytter alt det, der findes ... ”[Al-Baraqah 2: 255] og“ Alif-Lam-Mim. [Disse breve er et af Koranens mirakler, og ingen andre undtagen Allah (alene) kender deres betydning.] Allah! La Ilaha Illa Huwa (ingen har ret til at blive tilbedt, men han), al-Hayyul-Qayyum (den nogensinde levende, den, der opretholder og beskytter alt det, der findes) ”[Al 'Imran 3: 1-2]-at de Indeholder Allahs største navn. '”Dette blev også fortalt af Abu Dawud fra Musaddid og af al-Tirmidhi fra' Ali ibn Khashram, og af Ibn Majah fra Abu Bakr ibn Abi Shaybah, alle tre fortæller fra 'Isa Ibn Yunus Fra 'Ubayd-Allah Ibn Abi Ziyad. Al-Tirmidhi sagde: Det er Sahih Hasan.

meget Ayatul Kursi og husk det her